raffu Sarkasmi on taitolaji, joka aina ymmärretään väärin.

Jättimäkki Guggi Hesan parhaaseen laituriin!?

Vai ostaisinko hampurilaisen laadun perusteella eli menisi ihan kotimainen  Hesekin paremman kastikkeen vuoksi alas nikottelematta.

Franchising-ideassa ei ole mitään vikaa mutta osoittaa vaan oman ajattelun kyvyttömyyden eli että ei osata itse kehittää mitään uutta tai mullistavaa.
Sama summa omiin kohteisiin, jopa Kiasmaan  sattaisi tuoda jotain murusia takaisin, toki Guggenheim tukee tuotakin jos tulee, mutta pelkillä jenkkeihin valuvilla lisenssimaksuilla sinnekin saataisiin aika paljon mojovaa. Muuten puheet matkailutulojen kasvusta voi olla tuulesta temmattuja ja kävijämääräarvoit aika pyöristyttäviä kun vertaa muihin vastaaviin kohteisiin. Toki pitäisi käydä katsomassa vinkeää seinää itse kunkin mutta tuliskohan se päivittäiseksi kohteeksi, kotiruokakin maittaa.

Toisten rahoilla tääkin hanke mahdollistetaan jos mahdollista. Maksaja siellä ruudun takana. Ja lopetetaanko maksaminen 140 miljoonaan, jos lopullinen summa nouseekin esim. tuplaksi kuten ao. hankkeilla on tapana. Ei muuten yllätä, että tätä yritetään kiiressä pressanvaalien aikaan runnoa läpi.

Surkuhupaisin lopputulema on kuitenkin se, että jos tämä jättimäkki torpataan täältä järkevin perustein, niin se rakennetaan kuitenkin Kreikkaan suomalaisten veronmaksajien rahoilla...  Sorry, pikkasen liian kauan katsonut noita kuvioita. Eli itkeäkkö vaiko nauraa ja kannattaa tuota!?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Jonne Peikkoniemi

Guggenheim toki on mahtava rakennus ulkopäin eikä sisätiloissakaan ole mielestäni vikaa. Se on kiinnostava taiteen näyttämö, mutta jotain uutta pitäisi olla, ehkä taiteen kirjastonkin sen viereen? Ehkä se tuottaisi rahat ajan myötä takaisin ja ehkä se lisäisi Suomen mainetta arkkitehtuurin korkeakulttuurina?

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa